Camere Cluj

Clujul este unul din cele mai importante oraşe din România şi în mod sigur este cel mai important oraş din Transilvania. Indiferent dacă veniţi aici în interes de serviciu, în city brake sau în concediu prelungit, va trebui să ştiţi câteva lucruri despre oraşul acesta.

În ceea ce priveşte cazarea, noi vă punem la dispoziţie mai multe tipuri de camere. Camera standard are o suprafaţă de 18 mp, cu un design şi culori foarte armonioase, în care domină portocaliul. Camerele au baie proprie amenajată în stil organic şi fiecare detaliul are rolul să vă încânte.

Camerele superioare în culori de galben muştar dau tonul ambientului rafinat. Fotoliul pus într-un colţ luminos vă oferă şi o zonă proprie de relaxare. Baia e unică şi geamul înalt de 2m deschide spaţiul.

Camera de lux este cea mai mare din pensiune. Aici culoarea turcoaz dă tonul unui design elegant. Camera este adecvată celor care preferă spaţii largi şi patul este în general de tip king size.

Suita sau turnul este formată din două camere gemene care comunică între ele cu ajutorul unei uşi izolate fonic. De aceea reprezintă cazarea ideală pentru cei care au copii. În aceste camere totul e dominat de geamuri înşirate pe cele trei laturi ale camerei. Aici aveţi impresia că exteriorul şi interiorul formează un tot unitar. Doar de aici aveţi posibilitatea de a urca în pălăria turnului, în cel mai înalt punct al pensiunii unde vă întâlniţi cu o panoramă unică.

Apartamentul este luminos şi are spaţii aerisite. Aici totul e pregătit pentru a vă simţi ca acasă. Are un living mare de 35 mp unde este integrată o bucătărie complet echipată. Terasa este acoperită, de 30 mp şi se află în prelungirea sufrageriei de care se desparte printr-un perete de sticlă cu uşi glisante. Aici vă puteţi bucura şi de serile înmiresmate dar şi de aerul curat respirat de pădurea alăturată.

Fiecare cameră este dotată cu televizor led Full HD cu canale digitale. Holul de primire vă aşteaptă cu focul aprins în şemineu ori cu un loc cu umbră pentru zilele toride. Un şezlong pentru a savura cafeaua sau un ceai delicios vă îmbie la odihnă încă din momentul sosirii. În sala de mese este inclusă şi o bucătărie echipată complet care stă la dispoziţia dumneavoastră. În cuptorul tradiţional facut din lut pot să fie preparate mâncăruri tradiţionale.

Cele trei terase spaţioase vă oferă linişte şi intimitate în funcţie de anotimpul în care ne vizitaţi şi de starea de spirit pe care o aveţi.

Terasa cu soare vă oferă acces direct din sala de mese, mobilier de exterior şi o privelişte panoramică aspra Munţilor Giălului.

Terasa privată de apartament este acoperită şi vă oferă un spaţiu generos, iluminat ambiental, terasa este dotată cu BBQ.

Terasa verde este acoperită şi este confortabilă în orice anotimp. Pe această terasă aveţi acces direct la pădure şi intimitate maximă.