Dotări

Fiecare cameră este dotată cu televizor led Full HD cu canale de televiziune digitale.
Holul de primire te așteaptă cu focul aprins în șemineu sau cu un loc umbros în zile toride. Un șezlong pentru savurarea unei cafele sau a unui ceai delicios te îmbie la odihnă din momentul sosirii.
În sala de mese este integrată o bucătărie echipată complet (plită și cuptor electric, frigider, aparat de cafea automat, prăjitor de pâine etc.), care stă la dispoziția fiecărui client. În cuptorul tradițional modelat din lut pot fi preparate mâncăruri tradiționale și internaționale (pâine, cozonac, sarmale, pizza etc.).

Băile sunt amenajate cu cabina de duș step in și uscător de păr.
Pentru ca părinții să se poate bucura de cât mai mult timp liber, am amenajat pentru cei mici un spațiu în interior dotat cu jocuri pentru diferite vârste. În curte există un loc de joacă în aer liber (tobogan cu turnuleț, leagăn, cățărător).
În clădire există și o sală multifuncțională, ideală pentru întâlniri de afaceri, prezentări sau conferințe, dar și pentru activități de socializare ori de relaxare (cinematecă, exerciții recreative, yoga, jocuri de societate).

Cele trei terase spațioase, iluminate arhitectural, oferă priveliște și intimitate, în funcție de anotimp și starea de spirit a fiecăruia.

  • Terasa cu soare – acces direct din sala de mese, mobilier exterior (scaune, mese, umbrelă și balansoar). Oferă priveliște panoramică asupra Munților Gilăului.
  • Terasa privată pentru apartament – acoperită, spațiu generos, iluminat ambiental, dotată cu BBQ.
  • Terasa verde – fiind acoperită, este o terasă confortabilă în orice anotimp, are acces direct către pădure, intimitate maximă.

Sala de conferință are o capacitate de 50 de locuri și este un spațiu prietenos pentru cei care doresc să desfășoare activități business sau creative în incinta pensiunii Harmonia Mundi.
Încăperea este dotată modern, punând la dispoziție internet Wi-Fi, video-proiector și flipchart, dar şi instrumente pentru o pauză reuşită: darts, masă tenis şi masă de fotbal.
Sala vine în întâmpinarea firmelor care cred în creativitate şi în muncă de echipă, dar susţin şi spiritul de joc şi nevoia de destindere ale angajaţilor, fiind o locație preferată pentru desfășurarea workshop-urilor, cursurilor, team buiding-urilor, dar și altor activități business.